کاشت مو دیگر یک فرآیند سخت با جای بخیه و زخم نیست که بسیاری را از انجام آن منصرف کند. یکی از متدهای جدید برای این کار کاشت مو با دستگاه آرتاس است. در این روش که کاشت مو با ربات هم نامیده میشود نیازی به بخیه نیست؛ اما این تنها بخشی از ماجرا است و کاشت مو با دستگاه Artasجنبههای دیگری دارد که در ادامه با آن آشنا خواهید شد.
فهرست مطالب
- 1 کاشت مو با دستگاه آرتاس چیست؟
- 2 بهترین کاندید کاشت مو با دستگاه آرتاس
- 3 مراحل انجام کاشت مو با دستگاه آرتاس
- 4 مقایسه کاشت مو با دستگاه آرتاس با دیگر روشها
- 5 کاشت مو رباتیک با دستگاه آرتاس چه مزایایی دارد؟
- 6 معایب کاشت موی رباتیک با آرتاس چیست؟
- 7 قیمت کاشت مو با آرتاس چقدر است؟
- 8 نتایج و مدت ماندگاری کاشت مو با ربات آرتاس
- 9 دوران نقاهت بعد از کاشت مو با آرتاس
- 10 سخن پایانی
- 11 سوالات متداول
کاشت مو با دستگاه آرتاس چیست؟
دستگاه ترمیم مو رباتیک ARTAS یک سیستم کاشت مو پیشرفته و کمتر تهاجمی است که از فناوری هوش مصنوعی (AI) برای ارائه نتایج دقیق و طبیعی بدون برجای گذاشتن اسکار خطی استفاده میکند. کاشت مو با دستگاه Artasدر واقع با استفاده از ربات پیشرفته انجام میشود که میتواند به طور دقیق بهترین پیوندها را از ناحیه اهداکننده شما گرفته و سپس به طور دقیق مکانهای مورد نیاز برای کاشت را مشخص کند تا تیم پزشکی دست به کار شوند.
بهترین کاندید کاشت مو با دستگاه آرتاس
یکی از بزرگترین معایب ARTAS که همیشه در مورد آن صحبت نمیشود، این است که افراد مناسب برای انجام آن بسیار محدود هستند. دستگاه ARTAS فقط برای کاشت مو در بیمارانی کاربرد دارد که دارای موهای صاف و تیره باشند. در صورتی که فرد از دیگر روشها نتیجه نگرفته و این شرایط را دارد میتواند کاشت مو با دستگاه Artasرا امتحان کند.
جهت دریافت مشاوره، میتوانید فرم زیر را پر کنید:
مراحل انجام کاشت مو با دستگاه آرتاس
یکی از نکات مهمی که قبل از پرداختن به کاشت مو با این روش باید به آن پرداخت، این است که برای اجرای آن باید موها کوتاه کوتاه باشد. این نکته کمک میکند تا تجزیه و تحلیل وضعیت سر و موهای اهداکننده راحتتر شود.
مرحله اول: آمادهسازی برای شروع کار
اگر در میان روشهای پیوند مو، پزشک تشخیص داد که کاشت مو با دستگاه آرتاس برای شما مناسب است، در مرحله نخست باید برای این کار آماده شوید. مرحله نخست همان کوتاه کردن مو است که اشاره شد، قد موها باید به کمتر از یک میلیمتر برسد.
مرحله دوم: برداشت فولیکول از ناحیه اهداکننده
در گام بعدی کاشت مو با دستگاه Artas نوبت به استخراج فولیکول میرسد. دستگاه مورد استفاده برای این کار فولیکولهای مو را از نظر کیفیت و سلامت بررسی میکند تا قویترین آنها استخراج شود. برای این کار از یک سیستم استریوسکوپی برای برداشت مو استفاده میشود که دقت بسیار بالایی دارد.
مرحله سوم: انجام پیوند مو
در این مرحله از کاشت مو با دستگاه آرتاس نوبت به مرحله اصلی کار میرسد که پیوند موهای استخراج شده است. سیستم پیشرفته دستگاه artas با تکنولوژی خاص خود بهترین مکان برای کاشت فولیکول پیدا خواهد کرد. بعد هم پزشک موها را در محل مورد نظر قرار میدهد.
بیشتر بخوانید: بررسی کاشت مو برای افراد دیابتی و عوارض آن
مرحله چهارم: دوران نقاهت و بهبودی
در این روش از دستگاهی با دقت بسیار بالا استفاده میشود، برای همین شما جای زخم و بخیه نخواهید داشت که باعث آسیب گسترده به پوست سر شود. برای همین است که دوره نقاهت و بهبودی آن بسیار کمتر از دیگر روشهای کاشت مو است. همچنین کمترین درد و التهاب را به همراه دارد.
مقایسه کاشت مو با دستگاه آرتاس با دیگر روشها
در روشهای سنتی کاشت مو مانند تکنیک FIT از فرآیند پرزحمتی استفاده میشود که برداشت مو باید به صورت تکتک و با دست انجام شود. همچنین در برخی از روشها نیاز به برداشت برشی از پوست برای جدا کردن موها است. در مقابل کاشت مو با دستگاه Artasنیازی به برداشت موها به صورت دستی ندارد و فرآیندی کم زحمت به شمار میرود. همچنین نیازی به برش و بعد از آن بخیه ندارد. برای همین بسیاری از افراد این روش را به دیگر تکنیکهای سنتی کاشت مو ترجیح میدهند.
کاشت مو رباتیک با دستگاه آرتاس چه مزایایی دارد؟
- کاشت مو با دستگاه آرتاس تجزیه و تحلیل ماهیت مو، زاویه رشد و تراکم مو و انتخاب بیمارانی که موهایشان برای استخراج خودکار مناسب است را آسانتر میکند. این امر شناسایی موهای قویتر توسط جراح را تسهیل میکند.
- سرعت کشیدن موها در این روش 50 درصد بیشتر از روشهای دیگر پیوند مو است و همین امر خستگی تیم پزشکی را کاهش میدهد تا بهتر بتوانند بر روی کاشت گرافتهای استخراج شده توسط ربات تمرکز کنند.
- با کوتاهتر شدن زمان کاشت، راحتی بیمار نسبت به کاشت موی دستی تضمین میشود.
- این روش با کاهش مداخله دستی، میتواند قیمت کاشت مو را تا حدود 30 درصد کاهش دهد و این عمل را برای بیماران مقرون بهصرفهتر کند.
- کاشت مو با دستگاه Artasبدون درد و دقیقتر است و ده روز پس از جراحی هیچ اسکار یا اثری از جراحی باقی نمیگذارد.
- بهتر است کاشت مو با دستگاه آرتاس بیمار میتواند در روز بعد به زندگی عادی خود بازگردد، البته به شرط رعایت توصیههای جراح برای مراقبتهای بعد از عمل.
- زمان انتظار برای پیوند گرافتها، از زمان استخراج از ناحیه اهداکننده و کاشت در ناحیه گیرنده، کاهش مییابد و شانس بهتری برای رشد مجدد، در حد 97 درصد فراهم میکند.
معایب کاشت موی رباتیک با آرتاس چیست؟
- استخراج رباتیک مو با دستگاه آرتاس برای افراد دارای موهای خیلی نازک یا وز مناسب نیست. دستگاه موهای رنگ روشن را از پوست تشخیص نمیدهد؛ برای همین قابل استفاده نخواهد بود.
- دستگاه ARTAS به راحتی در کنار جمجمه یا اکسیپوت (رایجترین ناحیه اهداکننده مو) برای استخراج مو قابل استفاده است. با این حال، امکان برداشت پیوند از جاهای دیگر مانند گردن، صورت یا بالاتنه را نمیدهد. در حالی که استخراج دستی مو را میتوان در هر جایی انجام داد، بهویژه در مورد بیماران مبتلا به آلوپسی کامل، جایی که پیوندها باید برداشت شوند، روی جمجمه نیست و از دیگر نواحی خواهد بود.
مطالب مرتبط: همه چیز درباره کاشت مو به روش fit
قیمت کاشت مو با آرتاس چقدر است؟
عوامل متعددی بر هزینه کاشت مو با دستگاه آرتاس اثر دارند که مهمترین آنها عبارتاند از:
- میزان شدت ریزش و طاسی
- میزان تراکم و حجم موی درخواستی مراجعهکننده
- میزان تجربه و مهارت جراح برای کاشت مو
علاوه بر این موارد باید به نکته بسیار مهم دیگری هم توجه داشته باشید که هزینه داروها یا وسایل لازم برای مراقبتهای بعد از عمل است.
نتایج و مدت ماندگاری کاشت مو با ربات آرتاس
کاشت مو با دستگاه Artasبا دقت بالایی انجام میشود. این دقت و سرعت بالا باعث میشود فاصله استخراج و پیوند کمتر شود و نتایج بهتری را به همراه دارد. همچنین باید اشاره کرد دستگاه به صورت اتوماتیک با هوش مصنوعی بهترین گرافتها را برای پیوند انتخاب میکند؛ برای همین نتایج دائمی و بهتری را به همراه خواهد داشت. همچنین تراکم بهتر و بیشتری نسبت به روشهای سنتی را در پی خواهد داشت.
دوران نقاهت بعد از کاشت مو با آرتاس
کاشت مو با دستگاه آرتاس یکی از پیچیدهترین و در عین حال کم تهاجمیترین روش برای استخراج فولیکول مو به شمار میرود. از آنجا که موها بدون نیاز به برش پوست یا دستی استخراج میشوند، برای افراد علاقهمند به موی کوتاه کاربردی است؛ زیرا در پشت سرشان جای زخمی مشخص نخواهد بود. همه این موارد کمک میکند تا کمترین دوران نقاهت را داشته باشد و 12 روز بعد از کاشت به این روش هیچ نشانهای از اینکه فرد کاشت مو انجام داده، مشخص نباشد. همچنین خطای انسانی و احتمال بروز آسیب بسیار کمتر است.
سخن پایانی
کاشت مو با دستگاه آرتاس یکی از متدهای جدید برای پیوند مو و دستیابی به ظاهری جدید است. با توجه به اینکه استخراج مو بسیار دقیق انجام میشود، در مدت زمان کم به روشی پرطرفدار تبدیل شده است. برای اطلاع از هزینه دقیق این کار و اینکه آیا کاندید مناسبی برای انجام آن هستید یا خیر، بهتر است با کلینیک زیبایی دلوان یک جلسه مشاوره ترتیب دهید.
سوالات متداول
تمام مراحل کاشت مو با دستگاه Artas رباتیک انجام میشود؟
خیر، شناسایی بهترین گرافتها و استخراج پیوندها تنها با دستگاه و بدون دخالت دست انجام میشود؛ اما کاشت به صورت دستی است.
مهمترین مزیت کاشت مو با دستگاه آرتاس چیست؟
از آنجایی که موهای باکیفیتتر و سالمتر انتخاب میشوند، دارای نتایج بهتر و ماندگارتری است. همچنین زمان انجام کاشت مو نیز کمتر خواهد بود.
برای کاشت مو با آرتاس نیازی به تراشیدن موهای سر است؟
از آنجایی که دستگاه با سیستم خاصی موها را ارزیابی میکند، باید کوتاه شوند و قد آنها زیر 1 میلیمتر باشد.
بیشتر بخوانید:
- جدیدترین متد کاشت مو به روش FCI
- آیا رنگ كردن مو بعد از كاشت مو امکانپذیر است؟
- دلایل و درمان ورم بعد از کاشت مو
- کاشت مو برای پیشانی های بلند زنان و مردان