کاشت ابرو به یکی از روشهای مدرن و در عین حال مطمئن برای پرپشت کردن و زیباتر شدن ابروها تبدیل شده است؛ بهخصوص این روزها که دیگر باریک و نخ بودن ابرو ملاک زیبایی نیست. در برخی موارد ممکن است به ترمیم کاشت ابرو برای دستیابی به نتایج بهتر هم نیاز باشد. البته ترمیم پیوند ابرو شامل تمام افرادی که این عمل زیبایی را انجام میدهند، نمیشود. در ادامه شرایطی که به این جراحی ترمیمی نیاز میشود و انواع روشهای آن میپردازیم.
فهرست مطالب
ترمیم کاشت ابرو چیست؟
روش های ترمیم بعد از کاشت ابرو به یکی از اقدامات مهم گفته میشود که بعد از پیوند طبیعی ابرو برای زیباتر شدن فرم آنها استفاده خواهد شد. همچنین از این روشها برای رفع نقص در کاشت اولیه یا در صورت قرینه نبودن ابروها برای رسیدن به نتیجه بهتر استفاده میشود. حتی در صورتی که فرد از نتایج ناراضی بوده و بخواهد موهای ابرویش پرپشت باشد نیاز به کاشت ترمیمی دارد.
در چه صورتی به ترمیم کاشت ابرو نیاز است؟
کاشت ابروی ترمیمی همانطور که اشاره شد یکی از روشهای کارآمد برای زیباتر کردن فرم ابروها و میزان ضخامت آنها به شمار میرود. همچنین نواقص ابرو را از بین میبرد. به طور کلی این کار برای سه گروه زیر لازم و ضروری است:
جهت دریافت مشاوره، میتوانید فرم زیر را پر کنید:
- ریزش بخشی از ابروها: گاهی بعد از کاشت ابرو ممکن است حوادث مختلفی رخ دهد که منجر به ریزش موهای ابرو و از دست رفتن بخشی از آنها شود. شکستگی، سوختگی یا زخم از دلایل اصلی اینگونه آسیبها به شمار میرود. با ترمیم کاشت ابرو میتوان این مشکلات را به راحتی برطرف کرد تا ابروها ظاهر طبیعی خود را مجدد به دست بیاورند.
- از دست رفتن ابروها به صورت کامل: شاید فرد در زمان کاشت ابرو بیماری خاصی نداشته باشد که منجر به اختلال در فرآیند پیوند شود؛ اما بعد از آن بیماریهای متعددی چون سرطانها، برخی بیماریهای عفونی، تغییرات هورمونی، اختلالات تیروئیدی و حتی در مواردی بیماری و ناراحتی روحی باعث از دست رفتن کامل ابروها میشود. در چنین شرایطی روش های ترمیم بعد از کاشت ابرو باعث احیای آنها خواهد شد.
- کمپشت شدن ابروها: گاهی ممکن است بعد از کاشت ابرو به توصیه متخصصان گوش ندهید یا استفاده بیش از حد لوازم آرایش ابرو و اصلاح مکرر آنها باعث خواهد شد ابروهایتان باز کمپشت شود. در چنین شرایطی برای بازگرداندن ابروها به حالت قبل نیاز است تا کاشت ترمیمی انجام شود.
بهترین روش های ترمیم بعد از کاشت ابرو
شاید برای ترمیم کاشت ابرو به شما پیشنهاد شود که از مزوتراپی، تتو، میکروبلیدینگ و … برای این کار استفاده کنید، اما این روشها خطر یا عوارضی به همراه داشته و نتایج آنچنانکه باید طبیعی نیست. در چنین موارد پیوند طبیعی ابرو بهترین کار است که به دو روش زیر انجام میشود:
- کاشت ابروی FUT: در روش پیوند واحد فولیکول (FUT) نواری از پوست دارای مو از محل اهداکننده، معمولاً پشت سر، بریده میشود. بعد موها استخراج شده و در ابرو پیوند زده میشود. این روش زمان بسیار کمتری برای اجرا نیاز دارد؛ با این حال، اسکارهای خطی در پشت سر ظاهر میشود.
- کاشت ابروی SUT: SUT یکی از مدرنترین و محبوبترین روش های ترمیم بعد از کاشت ابرو است که در آن فولیکولها با ظرافت استخراج شده و سپس به روش میکروگرافت کاشته میشوند. عوارض این روش به طور قابلتوجهی کمتر از روشهای کلاسیک و قدیمی است.
بیشتر بخوانید: انواع مدل ابرو برای کاشت
مراقبتهای پس از ترمیم کاشت ابرو
پس از پیوند ترمیمی ابرو، مراقبت از آن به شکل مناسب میتواند به سرعت بهبودی و دستیابی به نتایج بهتر منجر شود. برخی از نکات مهمی که باید در راستای این امر به آن توجه داشته باشید عبارتاند از:
بیشتر بخوانید: روش های تقویت ابرو پس از کاشت
- عدم لمس و فشار ناحیه پیوند: در روزهای اولیه پس از پیوند، ابروها بسیار حساس هستند و تا زمانی که زخمها بهبود نیافتهاند، توصیه میشود که لمس یا فشار زیاد به ابروها اجتناب شود.
- استفاده از کمپرس یخ: اگر طبق توصیه پزشک میتوانید از یخ بر روی منطقهی پیوند شده استفاده کنید که به کاهش التهاب و ورم کمک میکند.
- استفاده از داروها و آنتیبیوتیکها: پزشک شما ممکن است داروهای ضدالتهاب، ضد باکتری یا آنتیبیوتیک را برای بعد از ترمیم کاشت ابرو تجویز کند تا از بروز عفونت جلوگیری شود. استفاده از این داروها را نباید فراموش کرد.
- استفاده نکردن از لوازم آرایش روی ابرو: تا زمانی که پزشک اجازه ندهد، از آرایش کردن ابروها خودداری کنید. آرایش ممکن است احتمال بروز عفونت را افزایش دهد یا باعث اختلال در روند بهبودی شود.
- پیروی از سایر نکات مراقبتهای پس از عمل: ممکن است روش های ترمیم بعد از کاشت ابرو مراقبتهای خاص خود را نیاز داشته باشند. دستورات پزشک را دقیقاً دنبال کنید و هرگونه مشکل جدی را به پزشک اطلاع دهید.
- استراحت و پرهیز از فعالیتهای سنگین: به بدن و ابروهای خود فرصت دهید برای بهبود بهتر استراحت کنند. فعالیتهای شدید و ورزش سنگین را تا زمانی که پزشکتان اجازه نداده به تعویق بیندازید.
سخن پایانی
در این مطلب سعی شد تا با بررسی دلایل نیاز برخی افراد به ترمیم کاشت ابرو، از ابعاد این جراحی ترمیمی و اینکه مناسب چه کسانی است، مطلع شوید. همچنین انواع روش های ترمیم بعد از کاشت ابرو هم معرفی شد که با توجه به شرایط خود فرد و توصیه پزشک متخصص بهترین متد از میان آنها انتخاب میشود. در صورت احساس نیاز به کاشت ابروی ترمیمی بهتر است قبل از هر اقدامی از کلینیک زیبایی دلوان مشاورههای لازم را در این زمینه دریافت کنید.
سوالات متداول
آیا ترمیم کاشت برای همه افراد نیاز است؟
خیر، در صورتی که فرد به شرایطی چون برخی بیماریها یا آسیبها دچار شود یا مراقبتهای پس از کاشت را بهدرستی انجام ندهد، نیاز به ترمیم بعد از کاشت ابرو پیدا خواهد کرد.
در میان انواع متدهای ترمیم بعد از کاشت ابرو کدام بهترین است؟
در اغلب موارد از دو روش پیوند واحد فولیکول (FUT) و کاشت ابروی SUT برای ترمیم استفاده میشود که بهترین از بین این دو یا متدهای دیگر با توجه به شرایط فرد بهویژه بانک مو مشخص میشود.
قیمت ترمیم کاشت ابرو چقدر است؟
این امر به عوامل متعدد و مختلفی از جمله میزان تراکم مدنظر شما، نوع آسیب، بانک مو، روش انتخابی، میزان شهرت کلینیک و تبحر پزشک شما بستگی خواهد داشت.
مقالات مرتبط:
- کاشت ابرو پهن
- کاشت ابرو به روش FUE
- 20 مورد از دلایل ریزش ابرو
- علائم دلمه بعد از کاشت ابرو و روشهای تسریع بهبود دلمه